Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Knights & Dragons -myymälä auki viimeistä päivää 15.12. 

katso joulukuun aukioloajat tästä

Katso kaikki tapahtumat Facebook-sivuillamme!!!

Intuitiivisen kirjoittamisen yksilöohjaus

 

Löysin kirjoittamisen flow -tilan kuin vahingossa muutama vuosi sitten alettuani pitämään päiväkirjaa. Oppaanani toimi tuolloin Julia Cameronin kirja Tie luovuuteen, jota voin lämpimästi suositella kaikille itsensä etsijöille. Opin kirjoittamisen avulla nostamaan pintaan asioita alitajunnastani ja menneisyydestäni, käsittelemään niitä, antamaan anteeksi ja päästämään irti. Aloin löytää kysymyksiini vastauksia sisältäni, kun siihen asti olin etsinyt niitä ulkopuoleltani. Tuntui, että kykenin kirjoittamalla tavoittamaan tämän puolueettoman ja viisaan kohdan itsestäni yhä helpommin ja nopeammin.

Jossakin vaiheessa selaillessani päiväkirjaani taaksepäin löysin yllätyksekseni sen sivuilta runonomaisia oivalluksia elämästä, jotka painatin kirjaksi Kerros kerrokselta. En muista kirjoittaneeni runoja, koska kirjoitin flow -tilassa. Myöhemmin yllätyin uudelleen, kun kirjoitin kirjoihini omistuskirjoituksia. Pääsin samaan virtaamisen tilaan ja kykenin kirjoittamaan vieraillekin ihmisille runoja oppaaksi elämäntielle miettimättä sanaakaan etukäteen. Niin syntyivät Valorunot.

 

Haluan opettaa sinullekin tavan päästä omaan sisimpääsi ja omaan viisaaseen ohjaukseesi kiinni kirjoittamisen avulla. Harjoittelu tulee johtamaan siihen, että opit jonakin päivänä saamaan vastauksia myös ilman kynää, suoraan sydämestäsi. Saat välineen purkaa ahdistusta, havaita ja voittaa pelkojasi - tehdä ylipäätään elämäsi itsellesi näkyväksi. Et pysty pitkään sulkemaan silmiäsi epämukavilta asioilta, kun näet ne paperille kirjoitettuna. Joudut ottamaan vastuun elämästäsi ja opit ottamaan sen. Opit myös antamaan vastuun muille niissä asioissa, mitkä heille kuuluvat. Sen jälkeen alatkin jo ottaa askeleita eteenpäin. Tunnistat tarpeesi, opit sanomaan ei ja opit sanomaan kyllä oikeille asioille. Otat oman voimasi käyttöösi.

 

HINNASTO: 
 
60min 60e (sis. alv 24%) sisältäen jatkotehtävän ja yhden sähköpostitse tapahtuvan jälkikeskustelun.
Sarjana 3x60min 165e (sis. alv 24%) sisältäen harjoitukset kotiin. 
 

Intuitiivisen maalaamisen yksilöohjaus

 

Maalaaminen on ollut minulle tehokas keino sulkea arvosteleva mieleni tyystin. Koska en maalaa järjen kautta enkä tavoitteellisesti, voin antaa vapaasti syntyä sen mikä syntyäkseen on. Silloin lopputulos on aina arvokas, eikä joko onnistunut tai epäonnistunut. Sama pätee sinuun. Et tarvitse erityistaitoja etkä taiteellista lahjakkuutta tullessasi ohjaukseeni.

Intuitiivinen maalaminen voi toimia keinona vapautua ja rentoutua. Sen avulla voi tutkia sisintään, käsitellä tunteita, tulla nähdyksi itselleen tai yksinkertaisesti vain pitää hauskaa.  

Varaudu vaatteilla, jotka saavat sotkeentua - maalaamme akryyliväreillä. Värit ovat hajuttomia.

 

HINNASTO:

 

2h 98e (sis. alv 24% sekä kaikki tarvikkeet)

sarjana 3 x 2h 280e (sis. alv 24% sekä kaikki tarvikkeet)

 
AJANVARAUS JA LISÄTIETOJA: 
anne.kultti(at)graalion.fi
 p.050 5916291