Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

oitohinnasto

Hoidon nimi

Hinta

(alv 24%)

Nea-hoito - Katso tästä oma erillinen kuvauksensa. Tämä on suositeltavin ja käytetyin hoito sen joustavuuden, helppouden ja osoitetun tehon vuoksi. 

85 € / yli 1,5 t

65 € / n. tunti

35 € / max. 30 min

Horstmann-tekniikka - Yksinkertainen kehoterapiamuoto, jolla saadaan lisättyä kehon liikkuvuutta, hoidettua kiputiloja ja purettua kehoomme varautunutta tunnekuormaa, negatiivisiin kokemuksiin liittyviä traumoja sekä ylipäätään laittamaan liikkeelle prosessin, joka muuttaa meille vahingollista ajattelua. 

 

60 € / 1 tunti

35 € / 30 min

Tessan tech - Horstmann-teknikan kehittäjän Trish Trowbrigden uusi äärimmäisen voimallinen energiahoito. Tekniikasta on olemassa kaksi osaa; osa 1 kohdentuu luuston tasoon ollen ns. metamorfinen hoito ja osa 2 kohdentuu lymfaattiseen järjestelmään ingeroiden kehon ja sielun toisiinsa. 

70 € / n. 1 tunti

Kaustislainen jäsenkorjaus - Niin kuin Matti Liedes ja Heikki Jylhä Kaustisella ovat sen minulle opettaneet. Annemaisin sovellutuksin tietenkin. 

60 € / 1 tunti

 

30 € / 30 min

Klassinen hieronta - Uusia pelkkiä klassisen hieronnan asiakkaita en ota vastaan, vaan teen hieronta-jäsenkorjaus-yhdistelmää, josta veloitan jäsenkorjauksen mukaan.

 

Voice massage - Äänenkäytön, purentalihasten ja hengityksen alueen erikoishoito. Suosittelen ja käytän myös paljon istumatyötä tekeville silloin, kun klassinen hieronta ei pure. Erinomainen myös urheilijoille, astmaatikoille jne. 

Koko käsittely

75 € / n.1,5 t

 

purentalihashoito

60 € / n.1 t

Liikkuvuusmittaukset ja tutkiminen, opastus ja neuvonta, venyttelyharjoittelu, lihaskunto-ohjeet ja opastus 

Vain osana muita hoitoja

Kuivakuppaus - Tai toisin sanoen "köyhän ihmisen LPG" eli tehokas, nopea ja monta muuta menetelmää kivuttomampi apukeino sidekudoskalvojen, lihaksiston ja lymfajärjestelmän käsittelyyn. Käytän myös kehon triggerpisteiden ja akupisteiden hoidossa. 

Vain osana muita hoitoja

 

Lymfahoidon perusteet - Perusterveille soveltuva apukeino lymfajärjestelmän aktivointiin. Soveltuu silloin, kun kehossa oleva ylimääräinen neste estää muun käsittelyn kivun tai mahdollisen kudostuhon takia. Rauhoittaa kivuliasta kehoa ja auttaa myös unettomuudessa.

Vain osana muita hoitoja

Intialainen päänhieronta - Ihana hemmotteluhoito, joka on myös tehokas. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiaseutu, niska, ylärintakehä, päänahka ja kasvot. Rauhoittaa hermostunutta mieltä ja hyvä apukeino päänsärkyihin liittyvissä ongelmissa. 

 

60 € / 1 tunti

30 € / 30 min

Hoitava laulu - Tätä tulee käytettyä enimmäkseen muiden hoitojen tukena, koska äänen värähtely tehostaa sekä kehon jännitystilojen että henkisten lukkojen avaamisessa. Muiden hoitojen yhteydessä tehtynä tästä ei tule lisäveloitusta. Tarjolla myös omana erillisenä palvelunaan. 

60 €/1 tunti

30 €/30 min

Hoitava rummuttaminen - Shamaanirumpuja on käytetty jo tuhansia vuosia rentouttamaan, avaamaan tunnelukkoja, poistamaan kehon kiputiloja sekä viemään meitä matkalle omaan alitajuntaamme. 

60 €/1 tunti

30 €/30 min    

Yksilöllinen meditaatio- ja hengitysohjaus    

60 €/1 tunti

30 €/30 min

Reiki-hoito    

 60 €/1 tunti

 30 €/30 min

 Voit kysyä lisätietoja eri hoitojen sisällöistä yhteydenottolomakkeella

VedenemoVedenemo