Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Surulahjat ja värssyt

 

Meiltä saat hankittua surulahjat ja muistamiset sekä myös ainutlaatuiset saajalleen kirjoitetut osanottorunot ja värssyt. Voit varata putiikin aukioloaikojen ulkopuolelta myös henkilökohtaisen ajan näitä hankintoja varten, jos haluat keskustella rauhassa. Halutessasi voimme järjestää hartaushetken surun lempeään purkamiseen.

Viestit ja värssyt nyt myös Lapualta ja Kauhavalta!

On ollut upea ryhtyä tekemään yhteistyötä Kauhavan kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasulan sekä Lapuan kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasulan kanssa. Tiedän omasta kokemuksesta, miten siellä tehdään asetelmat suurella sydämellä, vahvalla intuitiolla ja aina saajansa ja antajansa näköisiksi. Nyt näihin upeisiin luomuksiin on mahdollista tilata mukaan minun kirjoittamani henkilökohtainen viesti tai värssy.

 

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Anne Kultti

anne.kultti(at)graalion.fi tai

050 5916291 tai

palautelomakkeella

 

 Anne Kultti - Suruvärssy kortissaAnne Kultti - Suruvärssy kortissa

Yksilölliset, henkilökohtaiset värssyt ja muistokirjoitukset tilauksesta. Sähköisesti toimitettu värssy 15€, käsin kirjoitettu taidekortissa 20€. Muistokirjoituksista sovitaan erikseen toteutustavan mukaan.

 

Surulahjat ja värssykortitSurulahjat ja värssykortit

Meillä on useita kauniita ja koskettavia korttimalleja, joihin on mahdollisuus saada saajalleen kirjoitettu osanottoruno. Myös yksilöllisten muistovärssyjen kirjoittaminen kuuluu palveluihimme.

 

SurulahjatSurulahjat

Surulahjaksi mm. herkät ja uniikit enkelipatsaat, keramiikkasiivet sekä surusta, luopumisesta ja irtipäästämisestä syntynyt kirja Kerros kerrokselta (A.Kultti).