Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tapahtumat

 

Kaikki tulossa olevat tapahtumat tarkempine kuvauksineen, aikatauluineen ja hintatietoineen löytyvät Facebook-sivuiltamme. Pääset yrityksemme Facebook-sivuille tästä.

 

ELOKUU

Naurujooga 2.8. klo 18 – 19/IloEnergia - Virpi Ruismäki
Tule herättelemään nauru sisältäsi ja laittamaan kroppaa ja pääkoppaa kuntoon naurun avulla. Naurujoogassa ohjaaja on naurun herättelijä, nauruun kutsuja. Kenenkään ei tarvitse nauraa väkisin, jos ei naurata. Elimistömme peilihermosolut saavat meidät tuntemaan kanssaihmistemme tunteita, joten yhdessä nauraessa koemme toisten naurun ja nauramisesta tulee helpompaa.
Rennot vaatteet päälle ja vesipullo mukaan. Halutessasi oma alusta loppurentoutusta varten.


Osallistujia mahtuu mukaan rajattu määrä, joten ilmoittaudu heti suoraan Virpille joko txt 050 571 1122 tai virpi.ruismaki@gmail.com. Osallistumismaksu 10€/ hlö, maksu käteisellä paikan päällä.

 

AnNea – energiahoito/Kaksi Annea 2.8. klo 19 – 21
Kannatko mukanasi jotain, mistä haluaisit jo luopua? Onko sinulla kipua, kehää kiertäviä ajatuksia tai vaivaavia tunnetiloja? Haluatko uutta näkökulmaa ja oivalluksia päästäksesi tilanteessasi eteenpäin? Vai kaipaatko vain rauhallista ja lempeää hetkeä sinua itseäsi varten? Tule kahden Annen hoitoon. Osallistumismaksu 44e, kortti käy. Ilmoittaudu: Anne Kultti p.050 5916291 anne.kultti@graalion.fi tai Anne Siirilä p.044 3732771 anne.siirila@graalion.fi

 

Griannet Annalan kutomon myyjäisissä Lapualla 4.8. klo 18 alkaen
Annalan perinteiset myyntipäivät jossa tarjolla uniikkeja sisustus- ja verhoilukankaita HUIPPUedulliseen hintaan 10€/kg. Villa Cafe & Shopin terassilla Mies ja Kitara, Pekka Takamaa sekä rummutuksesta ja runonlaulannasta vastaavat Griannet eli Anne Kultti ja Anne Siirilä. Lapsille tiedossa pomppulinnaa ja muuta kivaa. Esiintymisemme jälkeen runopöytä käytettävissänne.

 

Valorunoilta/Anne Kultti ti 8.8. klo 19 – 20.30
Valorunoillassa tunnelmallisessa olohuoneessamme ryhmä saa vastaanottaa mm. yhteisen intuitiivisesti kirjoitetun tekstin, korttien viestejä sekä oman henkilökohtaisen Valorunon valitsemassaan taidekortissa. Teetarjoilu. Oviraha 22e/15e oman tilanteen mukaan. Ilmoittaudu tai varaa Valorunokutsut omaan kotiisi: anne.kultti@graalion.fi tai viestillä 050-5916291, paikkoja rajallinen määrä.


Kehoa kuunnellen - workshop/Anne Siirilä 15.8. klo 18.30 – 20.30
Illan aikana tehdään yksinkertaisia kehotietoisuutta parantavia harjoituksia ja varataan aikaa vapaalle ja luovalle liikkeelle sekä yksin että yhdessä toteutettavaksi. Mitään aikaisempaa kokemusta ei tarvita eikä ole väliä oletko kömpelö vai liikkumisen taituri. Tässä ryhmässä jokainen liikkuu omilla ehdoillaan ja omaa kehoa kunnioittaen. On kuitenkin iso vaara, että innostut ja tulee hiki. Varaa siis liikkumiseen soveltuvat vaatteet. 

Hinta 27/18e oman tilanteen mukaan. Ilmoittautumiset anne.siirila@graalion.fi tai 044 3732 771

 

Healing-hoidot ja AuraTransformaatio™/Marika Johansson 16.8.

Healing on rentouttava ja energisoiva hoito, joka auttaa kehoasi avaamaan mahdollisia tukoksia ja epätasapainoja. Hoito auttaa sinua löytämään syvän yhteyden kehoosi ja sisimpääsi. Lisäksi saat syvällisemmän tietoisuuden sisäisestä elämästäsi. Healing-hoidon kesto on n. 1-1,5t ja hinta 72€ sekä intialainen päänhieronta 40 min ja 40 €. 

Aurinkoinen Marika tekee myös auratransformaatiohoitoja, joiden kesto on n. 3t ja hinta 300€. Ennen auratransformaatiohoitoa tulee lukea kirja Kristalli ja Indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino/Anni Sennov. Graalionilla on yksi kappale kirjaa lainattavissa ennakkovarauksella, kirja on tällä hetkellä vapaana lainattavaksi. 


Ajanvaraukset suoraan Marikalle: marika.johansson@anvianet.fi, fb:n kautta tai puhelimitse 040 7005737.
HUOMIO! Jos haluat Marikan hoidon jollekin toiselle päivälle tai lainata Sennovin kirjaa, ota yhteyttä Graalioniin.

 

Kreatiivinen jooga, satujooga ja Horstmann/Vyöhyketerapia-hoidot / Sirkka-Liisa Ypyä 28.19.8.

Tarkempi kuvaus ja aikataulu ilmoitetaan lähipäivinä. 

 

Hyvinvoinnin terapiamessut 19.8.2017 klo 10-18.00 Vimpelissä
Aapiskujan koulu, Aapiskuja 15, Vimpeli. Vapaa sisäänpääsy.


Hyvää oloa ja hyvinvointia erilaisten hoitojen, tulkintojen, tuotteiden, taiteen ym. merkeissä. Lisätietoja: hyvinvoinninterapia.fi. Griannet esiintyy klo 10.15 ja myöhemmin Runopöytä ja Velhastin tuoli ovat käytettävissänne.

 

Rummutteluilta 23.8. klo 18-19
Tule mukaan yhteiselle ohjatulle rumpumatkalle. Voit tulla oman rummun kanssa tai ilman – meiltä löytyy myös pari lainarumpua. Osallistumismaksu 15e/10e oman tilanteen mukaan. Ilmoittaudu info@graalion.fi tai 050 5916291/Anne Kultti 044 3732771/Anne Siirilä

 

KIPINÄ -workshop ”KIPU”/Annet Siirilä ja Kultti 20.8. klo 15 – 18
Tässä workshopissa tutkitaan tiedostettua ja tiedostamatonta kipua sekä sen vaikutuksia meihin, tuomme sen näkyväksi itsellemme ja opettelemme päästämään irti. Workshopissa etsitään keinoja kivun poistamiseen työskentelemällä sekä mielen, tunteiden että kehon tasolla. 


Pukeudu rentoihin vaatteisiin, joissa on mahdollisuus liikehtiä luontevasti. Osallistumismaksu 55e. Korttimaksu onnistuu.
Ilmoittaudu info@graalion.fi tai 050 5916291/Anne Kultti tai 044 3732771/Anne Siirilä

 

Rosen-hoitaja Kirsti Frusti

Kokenut ja osaava Rosen-hoitaja Kirsti Frusti ottaa asiakkaita vastaan jälleen elokuusta alkaen Graalionilla tarpeen mukaan. Rosen-menetelmän avulla voi laukaista lihasjännityksiä, lisätä liikkuvuutta, saada elinvoimaa ja syventää itsetuntemusta. 60 - 75 min/60 euroa. Ajanvaraus Kirstiltä numerosta 040 7089 299 tai kirsti.frusti@netikka.fi. Katso laajempi kuvaus tästä. 

 

SYYSKUU

Parantavan äänen peruskurssi/Michael Schirmer 2.-3.9. klo 10 – 17
Parantavan äänen peruskurssi on tarkoitettu kaikille oman äänensä kansaa työskenteleville ja/tai oman äänensä potentiaalin kehittämisestä kiinnostuneille. Katso laajempi kuvaus tästä.

Äänihoitajakoulutus/Michael Schirmer alkaa 9.-10.9!
Koulutus on reilun vuoden mittainen sen mukaan, miten kurssilaisten kesken aikataluista sovitaan. Katso laajempi kuvaus tästä.

Maya-kalenterin alkeiskurssi/Päivi Kaskimäki 24.9.

Tarkempi kuvaus myöhemmin. 

 

Tulkintapäivät/Päivi Kaskimäki 25.-26.9.

Varaa aikasi info@graalion.fi tai 044 3732771. 30 min/55 euroa ja 1 tunti/90 euroa. Tulkinnan tallenteena CD:llä saa 5 euron lisämaksulla. 

 

The Art of Ascension/Ishayas 29.9.-1.10.

Viikonloppukurssilla opiskellaan alkeet eli ensimmäiset neljä Ascension tekniikkaa. Perjantaina opetusta 19-22 ja lauantaina sekä sunnuntaina 10-17. Opettajina Kriyasakti ja Nataraja Ishaya. Lisätietoja osoitteessa ascension.live. Ilmoittautumiset ja tiedustelut natarajaishaya@gmail.com.

 

LOKAKUU

Rumpukurssi/Johanna Pääkkönen 22.10.

Jos haluat osallistua, jätä yhteystietosi meille: info@graalion.fi. Kellonajat, osallistumismaksu ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet tiedotetaan myöhemmin. Muutama paikka on jo varattu, joten alustava paikkavaraus kannattaa jättää heti.