Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MEHILÄISVAHAMAALAUS

Mehiläisvahamaalaus - värien ilotulitus! 14.6. klo 17 - 20.30

Seis suorittamiselle! Tule tekemään mehiläisvahasta taidetta. Ei tarvitse osata piirtää eikä omata taiteellisia kykyjä - tulet huomaamaan, että kykenet upeisiin värikkäisiin luomuksiin tämän tekniikan avulla. Mitä enemmän heittäydyt värien vietäväksi, sen parempi on lopputulos.

Satu Mattssonin hyväntuulisessa ohjauksessa kaikki onnistuvat. Satulla on mukana tarvikkeet, joten tuo vain itsesi ja jätä lopputulokseen kohdistuvat vaatimukset pois kyydistä. Nyt on tarkoitus sallia värien ja ilon ohjata, liikoja ajattelematta.
VARUSTAUDU VAATTEILLA, JOTKA SAAVAT LIKAANTUA. Mehiläisvaha ei hevillä irtoa kankaasta.

Kurssimaksu 50€ sisältää opetuksen, materiaalin (värit, korttipohjat ja raudat joilla mehiläisvahaa kuumennetaan) sekä teetarjoilun. Varaa mukaan tasaraha.

Varaa paikkasi pian, välineitä on rajallinen määrä.

info(at)graalion.fi tai 044-3732771/Anne Siirilä

 Mehiläisvahakortit - Satu MattssonMehiläisvahakortit - Satu Mattsson

 

Mehiläisvahamaalaus - Mandalat 5.7. klo 17 - 20.30

Illan aikana valmistetaan mehiläisvahamaalaustekniikalla oma mandala. Ohjaajana Satu Mattson. Kurssimaksu 50€ sisältää opetuksen, materiaalin (värit, korttipohjat ja raudat joilla mehiläisvahaa kuumennetaan) sekä teetarjoilun. Varaa mukaan tasaraha sekä vaatteet, jotka saavat likaantua (mehiläisvaha ei irtoa vaatteista). Ilmoittautumiset info(at)graalion.fi tai 044 373 2771. 

MehiläisvahamandalaMehiläisvahamandala