Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Knights & Dragons -myymälä auki viimeistä päivää 15.12. 

katso joulukuun aukioloajat tästä

Katso kaikki tapahtumat Facebook-sivuillamme!!!

Anne Siirilä = Nea - Hoidot tekijänsä näköisiä

Puhelin soi. Minä vastaan.

Minä: "Anne Siirilä."

Asiakas: "Hei, se on Niemisen Piia, kun soittelee. Milloin sulla olis aika hoitaa?"

Minä: "Käviskö ens viikon tiistai? Vaikka klo 14?"

Asiakas: "Joo, käy se. No se on sitte asia selvä. Nähään sitte sillon. Heippa!"

Minä: "Näemme silloin. Hei, hei!"

 

Juuri edellä kuvatun helppoa sen pitäisi olla ajanvarauksen. Ei mitään pitkää keskustelua mikä siitä laajasta osaamisen valikoimasta asiakkaan tulisi osata valita. Oma riesansa siinäkin, kun asiakkaan pitäisi osata päättää onko se 45 min, tunti vai 1,5 tuntia hänelle se sopivin. Ja sitten se ristiriita kun sekä keho että mieli kaipaisi sitä huomiota. Mistä tietää kumpi pitää laittaa etusijalle? Kun toisaalta selkä on vaivannut pitkään, mutta kun voimatkin on valvottujen öiden takia vähissä. 

Ei tarvi tietää. Se on minun tehtäväni kertoa mitä, miten, kuinka paljon ja mikä on etusijalla. Käyttää kaikki se asiantuntemus asiakkaan hyväksi jo ennen kuin tehdään yhtään mitään. Kuuntelemalla, kyselemällä, tunnustelemalla ja miettimällä oikeasti mitä tarvitaan.

Ja kun se vaiva saattaa muuttua jo siinä ajavarauksen ja varsinainsen hoidon välillä jos vähän joutuu odottelemaan. Mitä sitten? Minä teen joka ikisen hoidon sen mukaan mitä asiakas tarvitsee JUURI SILLÄ HETKELLÄ. Ja vielä kuuden vuoden tekemisen jälkeen huomaan, että löydän täysin uusia tapoja tehdä asioita vain sen tähden, kun se on asiakkaan parhaaksi. 

Ja se mitä teen asiakkaiden kanssa ja mitä saan aikaan on suorastaan taikaa. Ja tätä mieltä olen sekä itse että asiakkaat. Tuo on mahdollista, koska minä laitan itseni likoon. Ja koska haluan olla ylpeä tekemästäni työstä. Minulle on kunnia-asia ja jatkuva nöyrän ihmettelyn aihe ihastella missä ihanassa saankaan olla tämän työn myötä mukana.

Tuosta kaikesta on kyse Nea-hoidossa. Että saa käyttöönsä kaiken sen minkä ikinä osaan. Ja että SINÄ saat sen mitä tarvitset JUURI NYT.

Jos haluat sitä perusjuttua, tuttua ja turvallista, tai jos haluat rutiinia niin en ole silloin se sinulle sopiva valinta. Minua ei kiinnosta tehdä hätäistä puolen tunnin hierontaa krooniseen vaivaan ja tietää ettei tilanne siitä parane. Minun käsissäni saat varautua yllätyksiin. Siihen, että laitan itseni lisäksi myös sinut tiukalle. Mutta se aivan varmasti kannattaa. Kuuden vuoden kokemuksella ja monen tekniikan hallinnalla saa jo paljon aikaan. Ja oman lisänsä tuo polkuni kuntoutumisessa perinnöllisestä sidekudostaudista. Mutta on minulla myös luonnetta sanoa, jos en osaa auttaa tai en osaa jotain. Silloin voidaan yhdessä miettiä mistä ja mitä seuraavaksi. 

 

HINNASTO:     

(sis. alv 24%)
yli 1,5 tuntia  85 €
n. 1 tunti

 65 € 

max. 30 min  40 € 

 


Ajanvaraus ja tiedustelut:

NETTIAJANVARAUS

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771

palautelomakkeella