Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Knights & Dragons -myymälä auki viimeistä päivää 15.12. 

katso joulukuun aukioloajat tästä

Katso kaikki tapahtumat Facebook-sivuillamme!!!

Ystäviksi kivun kanssa - yksilöohjaus

Tarkempi palvelukuvaus on vasta tekeillä, mutta voit jo nyt olla yhteydessä jos yksilövalmennus kiinnostaa. Kerron yksilöohjauksen sisällöstä tarkemmin tai voimme yhdessä miettiä juuri sinulle sopivaa toteutustapaa.

Hyödynnän valmennuksessa mm. keräämääni tietoa ja kokemusta ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä rentotustekniikoista ja visualisoinneista. Valmennus sisältää myös keskustelua, käytännön harjoittelua ja kehon jännitystilojen purkua eri hoitomenetelmillä sekä itseharjoitteilla.

Olen itse kärsinyt kroonisesta kivusta 10 vuotta ja olen aktiivisesti etsinyt apua kipuuni. Olen hyödyntänyt sekä julkisten terveydenhuollon että eri vaihtoehtoishoitojen palveluita, etsinyt apua sekä ravitsemuksesta että lisäravinteista ja kokeillut eri liikuntamuotojen ja rentoutusmenetelmien vaikutuksia. Olen myös kouluttautunut hoitamaan ihmiskehoa ja mieltä löytääkseni samalla kuntoutusmenetelmiä omaan käyttööni. Jokainen kipupotilas on yksilönsä enkä väitä osaavani poistaa kaikkea kipua. Minulla on kuitenkin edellytykset toimia kanssakulkijana sekä auttaa oman ammatillisen osaamiseni kautta löytämään kipuja lievittäviä keinoja ja auttamaan niissä muutoksissa, joiden kautta kivusta huolimatta elämä tuntuu mielekkäältä. 

Yksilöohjaus on tarkoitettu toteutettavaksi jaksoitettuna sarjana sisältäen vähintään noin 3-5 tapaamiskertaa. Yhden ohjauskerran kesto on noin 1 tunti ja hinta 60 euroa.

Huomio! Tilauksesta myös ryhmäohjaus sekä luennot aiheeseen liittyen.

 

TIEDUSTELUT, TILAUKSET JA AJANVARAUS:

Anne Siirilä (kipukroonikko, Velhasti, Nea)

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771

Yhteydenottolomake