Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rosen-menetelmä - Kirsti Frusti

Kirsti Frustin Rosen-menetelmän yksityisvastaanotto Graalionin tiloissa tiistaisin klo 12 - 19. 

Kesto: 60 - 75 min.

Hinta: 60 euroa.


Ajanvaraus: Ajanvaraus suoraan Kirstille numerosta 040 7089 299 tai kirsti.frusti(at)netikka.fi.

Kuvaus: Rosen-menetelmän on kehittänyt fysioterapeutti Marion Rosen. Hoito on lempeä, mutta tuntuva. Rosenhoidossa terapeutin kosketus ja läsnäolo tavoittavat koko ihmisen persoonan, mikä luo mahdollisuuden löytää yhteys jännitysten taustalla oleviin syihin.

Rosenhoito antaa tilaa pysähtyä aistimaan omaa oloa: kehollisia tuntemuksia, tunteita ja virtaavia mielikuvia.

Hoidon aikana terapeutti ei yritä parantaa, muuttaa, eikä neuvoa, vaan muuttuminen tapahtuu ihmisessä itsessään. Rosen-menetelmä laukaisee lihasjännityksiä, lisää liikkuvuutta, antaa elinvoimaa ja syventää itsetuntemusta. Se täydentää myös muita terapiamuotoja. MIELI UNOHTAA, KEHO MUISTAA.

 

"Vuosien varrella minä olen kokeillut monenlaisia hoitoja ja sen myötä ollut monien eri auttajien käsissä. Paljon on tullut hyviä hoitajia vastaan, mutta vain pieni kourallinen on niitä joiden käsiin palaan uudelleen. Eikä kyse ole edes siitä miten paljon hoitaja tietää tai miten taitava hän teknisesti on. Eikä vielä siitäkään saako hoitaja aikaiseksi turvallisuuden ilmapiirin. Täydellinen luottamus on jotain enemmän kuin pelkkä turvallisuus. Se on tila, jossa voit antautua täydellisesti ottamaan vastaan ja päästämään irti. Missä voi riisua kaikki roolit, naamarit ja olla vain paljas sinä. Ja tuo on se tila missä sitä elämää ja oloa muuttavaa taikaa tapahtuu.

Kirsti on yksi noista mainituista hoitajista, joiden käsiin palaan. Jonka käsissä minä koen sen täydellisen luottamuksen ja joka on saanut niitä positiivisia muutoksia aikaan.


Koen suurta iloa siitä, että Graalion voi tarjota tämän saman kokemuksen teille tiistaisin." -Anne Siirilä