Blogi: Kaksi Annea

Vuoren ihme

Anne Kultti kirjoitti

Vuoren ihme
"Älä jää junanvaunuun tuijottelemaan ikkunasta ohi vilistävää maisemaa. Tartu reppuusi ja hyppää asemalle, jonka tuoksu havahduttaa sinut unestasi ja äänten kakofonia rakentelee tarinaa, jossa sinun vuorosanojasi odotetaan."

Lue lisää →

Eksistentiaalinen kriisi

Anne Kultti kirjoitti

Eksistentiaalinen kriisi
Maalasin maalauksen, joka inhotti minua. Ahdisti niin vimmatusti, että päätin kirjoittaa sen ulos. Tutkia, mistä on kyse.

Lue lisää →

"Uskallatko pudota?", kysyi omena itseltään.

Anne Kultti kirjoitti

"Uskallatko pudota?", kysyi omena itseltään.

Olen viimeinen.Kun kaikki muut putoilivat, minä olin hiljaa paikallani. En halunnut luovuttaa. Halusin muistaa kesän rippeet. Purin hampaani yhteen ja taistelin vääjäämätöntä vastaan. Rastaiden lähestyessä tekeydyin olemattomaksi. Ne hakkasivat vieruskaveriani terävillä nokillaan. Minä olin sinnikäs, enkä sanonut mitään.Ja vaikka huumaantuneet ampiaiset jyrsivät hipiääni ja yöpakkasten saavuttua vesipisarat jäätyivät pintaani, minä en päästänyt irti. Miksi katsot minua noin? Miksi et usko minua? Etkö näe, että minä olin rohkein kaikista?! Vai olinko sittenkin vain jääräpäinen? Uppiniskainen pelosta.Pelkäsinkö pudotusta? Enkö uskaltanut antautua ja laskeutua tömähtäen multaan? Riisumaan yltä vaatteitani, joita olin päälleni koko pitkän kesän pukenut. Olenko takertunut puuhun, joka on jo antanut...

Lue lisää →