24.-26.5.2019 Virtauksessa - Vapauttava maalausviikonloppu Lapuanjoen rantakeitaalla

 

Haluaisitko tutkia itseäsi kaikessa rauhassa, ilman suorittamista? Oletko utelias kokeilemaan luovia menetelmiä itseilmaisusi vapauttamiseksi? Haluaisitko riuhtaista tieltäsi kaikki esteet ja antautua sisäisen virtasi vietäväksi?
Miltä kuulostaisi kokonainen keväinen viikonloppu nauttien väreistä, luomisesta, iloisesta seurasta, syvällisistä keskusteluista, luonnosta ja villistä vapaudesta?

Vapauttava maalaaminen on riemastuttava apuväline sisäisen kasvun matkalle. Sen avulla voi oivaltaa itseään, työstää tunnetukoksiaan ja vapauttaa elämänvoimansa virtaamaan kuin joki! Luovuusvalmentaja ja intuitiivinen taiteilija Anne Kultti järjestää voimauttavan maalausviikonlopun sielua hellivässä ja luovuutta ruokkivassa ympäristössä Lapuanjoen Rantakeitaalla Kauhavan Alahärmässä. Viikonlopun aikana on mahdollisuus kuunnella omaa rytmiään, sisäistä ääntään, tarpeitaan ja toiveitaan ja maalata vaikka yön herkkinä tunteina tai aamuvarhain, jos haluaa.

Ohjelmassa on maalaamisen lisäksi rumpurentoutuksia nuotion ääressä sekä intuition käyttöä vahvistavia harjoituksia. Rantakeitaan kauneushoitolasta on mahdollisuus varata lisäksi hemmotteluhoitoja.
Lauantai-iltana saunotaan, ja jos oikein villiinnytään, jätetään vapausrituaalinomaisesti porukalla talviturkit jokeen! No. Ainakin me jotain jätetään jokeen. ;)

Osallistumismaksu 285e pitää sisällään majoituksen, aamupalan ja kurssimaksun. Maksu paikan päällä, korttimaksu onnistuu. Maalauspaketin 20e voi ostaa Annelta (akryylivärit, maalauskangas/paperi) tai ottaa mukaan omat maalausvälineet. Varaa mukaan vaatteet, jotka saa sottaantua maaliin. Ota mukaan myös muistiinpanovälineet itsereflektiota ja ideoitasi varten.

Lapuanjoen Rantakeitaalle voit saapua perjantaina klo 16 alkaen. Yhteinen ohjelma alkaa klo 18. Osoite Köykkärintie 482, 62310 Alahärmä.
Syömispuolesta sovitaan tarkemmin osallistujien kesken perustettavassa keskusteluryhmässä (WhatsApp tai messenger).

Sitovat paikkavaraukset 30.4. mennessä: anne.kultti@graalion.fi tai p.0505916291. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, joista saan sinut kiinni tarvittaessa.

Tapahtumaa varten on luotu Facebook-tapahtuma, jossa näkyville julkaistaan kuvia paikasta, ennakkotunnelmia ja muuta mukavaa.