Hoitoäänitteet

Hoitoäänitteet

Teen tilauksesta yksilöllisesti toteutetun hoitoäänitteen. Äänite sisältää juuri sinun tarpeisiisi kanavoitua sielunlaulua ja -ääntä, jota tarvittaessa täydennetään intuitiivisesti toteutetulla säestyksellä. Sielunlaulu voi olla tarkoitukseltaan parantavaa tai laulun välityksellä voidaan tuoda viestejä, ohjausta tai oivalluksia. Kerro tilatessasi, että mihin tilanteeseen tai tarkoitukseen haluat äänitteen tilata. Äänite on myös mahdollista tilata lahjaksi.

Laulu ja äänet kanavoidaan suoraan maailmankaikkeuden korkeuksista ja Äiti Maan uumenista ilman välikäsiä, sinun korkeimmaksi parhaaksesi oppaidesi avustuksella. Sielunlaulua täydennetään parantavilla kehoresonanssiäänillä, syväpuhdistavalla ja tunnelukkoja avaavalla shamaanirummutuksella, tiibetiläisten äänimaljojen ja kellojen puhdistavilla soinnuilla tai digeridoon järisyttävän ja vapauttavan värähtelyn avulla. 


Äänitteeseen voidaan liittää myös N'nean tekemiä koskettavia runolauluja. Runolaulut eivät sovi mihinkään tiettyyn musiikilliseen genreen, vaikka joissain kappaleissa voikin kuulla kansanmusiikin, perinnelaulujen tai iskelmän sävyjä. Laulujen teemoista löytyy mm. unelmat, rakkaus, anteeksianto sekä kärsimyksestä vapautuminen.