Hyvinvointikeskus palveluksessanne

 

Graalion Oy on muuttanut uusiin toimitiloihin 1.3. alkaen. Kuvia ja kuvausta uusista toimitiloista tulossa lähiaikoina!

 

Graalionin palvelutarjonta - hoitopäivät, tapahtumat, kurssit ja työpajat

Graalionin katon alta löytyy monenlaista osaamista ja palvelua. Tarjolla on monenlaisia yksilöhoitoja sekä kokonaishyvinvointiin, tunnetyöskentelyyn, luovuuden herättämiseen, elämyksiin ym. liittyviä tapahtumia, kursseja ja työpajoja. Graalionin laaja palveluvalikoima on yhteistyön tulosta. Palveluja tuottavavat yrittäjäkaksikko eli kaksi Annea, vakituisesti palvelujaan Graalionilla tarjoavat yhteistyökumppanit sekä satunnaiset vierailijat. 

Tarkemmat tiedot omasta ja yhteistyökumppaneiden palveluvalikoimasta löydät yrityksen nettisivuilta osoitteessa www.graalion.fi. Vierailijoiden palveluita esittelemme vain uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa. Seuraavassa tiivistelmänä yleiskattaus omasta ja yhteistyökumppaniemme palveluvalikoimasta:

♥︎ Anne Kultti, nettiajanvaraus, anne.kultti(at)graalion.fi tai 050 5916291.
Tunnetyöskentely, keskusteluapu, vanhemmuudessa tukeminen, sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmän palveluohjaus, hakemusten tekemisessä auttaminen, EFT-tunteidenvapautustekniikka, intuitiivisen maalaamisen ja kirjoittamisen yksilö- ja ryhmäohjaus, rumpu- ja äänimaljarentoutukset sekä yksilölliset runot ja maalaukset, voimakuvat, värssyt ja adressit sekä luennointi. Lue lisää keskusteluavusta, hoidoista sekä yksilö- ja ryhmäohjauksista. Keskustelu- ja neuvontapalvelun puhelinpäivystys arkisin klo 9-11 0700 390044 (2,04€/min+ppm). 
♥︎ Anne Siirilä, nettiajanvaraus, anne.siirila(at)graalion.fi tai 044 3732771.
Voice massage, Horstmann-kehoterapia, Tessan tech, kaustislainen jäsenkorjaus, energeettinen hoitaminen, äänihoidot tai Velhastin helahoito - yhdistelmä edellä mainittuja asiakkaan tarpeen mukaan. Äänenkäyttö/hengitysohjaus, esiintymisjännityksen ja kivunhallinnan yksilöohjaus, seksuaalisen identiteetin kehittymisessä tukeminen, ryhmäohjaukset sekä luennointi. Lue lisää hoidoista, keskusteluavusta sekä yksilö- ja ryhmäohjauksesta.   
♥︎ Sari Junno, junno.sari(at)gmail.com tai 0400539375.
Psykoterapia, perhe- ja pariterapia, kundaliinijoogan yksilö- ja ryhmäohjaus, ayervedinen pää- ja kasvohoito, äänimaljahoito, ayervedisen pää- ja kasvohoidon sekä äänimaljahoidon yhdistelmähoito, kehon energiakeskuksia tasapainottava hoito. Lue lisää psykoterapiasta, hoidoista ja kundaliinijoogaohjauksesta
♥︎ Kirsti Frusti, kirsti.frusti(at)netikka.fi tai 0407089299.
Rosen -kehoterapiamenetelmä. Lue lisää Rosen-menetelmästä. 

Uutiskirje, Facebook, Instagram ja Twitter

Paras tapa seurata kaikkea Graalionin katon alla tapahtuvaa tarjontaa ovat Facebook-sivumme sekä kuukausittaiset uutiskirjeet, jonka saat tilaamalla uutiskirjeen tarkoitukseen tarkoitetulla lomakkella. Uutiskirje sisältää Anne Kultin nimenomaan alkavaa kuukautta varten laatiman intuitiivisen kuukausirunon! Joskus runon tuoma ohjaus on kaunista, joskus kipeän viiltävää, mutta aina se puhuttelee ja ravistelee! 

Profiilinimemme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä on kaikissa sama @graalionoy

Tarvitko tilaa kurssin tai tapahtuman järjestämiseen? Etsitkö vuokrattavaa hoitohuonetta?

Täällä voit toteuttaa itseäsi yksin tai yhteistyössä muiden kanssa. Tiloissamme voi järjestää tapahtumia, kursseja, työpajoja ja luentoja tai vuokrata hoitohuonetta ja ryhmätilaa vain omaan käyttöön. Meillä voi myös yöpyä edullisesti. Lue lisää tilavuokrauksesta.