Sari Junno - Kundaliinijooga

Pidän säännöllisesti kokoontuvaa ja teemoiltaan vaihtuvaa kundaliinijoogaryhmää keskiviikkoisin Graalionin tiloissa, josta löytyy tarkemmat esittelyt aina Graalionin Facebook-tapahtumista

Minulla on myös terapia- ja hoitovastaanotto Graalionilla maanantaisin klo 11-18. Vastaanottopäivänä sinulla on mahdollisuus varata aika myös yksilölliseen kundaliiniohjaukseen. Voit varata aikasi kätevästi nettiajanvarauksen kautta tai laittamalla minulle viestiä. Lue lisää terapia- ja hoitovastaanotosta.

Toteutan lisäksi tilauksesta kundaliinijoogan ryhmäohjausta Graalionin tiloissa tai muualla. Mikäli kiinnostuit ryhmäohjauksesta, laita tarkempia tietoja sähköpostilla tai tiedustele lisää puhelimitse.

KESTO: Kundaliinijoogan kesto on yleensä 60 min.

HINTA JA MAKSAMINEN: Yhden joogakerran hinta on 8€ ja 10 kerran sarja 72€. Voit maksaa tunnin aina kertaluontoisesti tai kaikki kymmenen tuntia kerralla. Maksun voit suorittaa paikan päällä käteisellä tai ohjaajan tilille tilisiirtona. Tilisiirrot Nordean tilinumerolla FI 7011933500132138. Viestiin oma nimi ja joogatunti.

ILMOITTAUTUMINEN: Ennakkoilmoittautumista ei edellytetä. 

kundaliinijoogaohjaaja Sari Junno

TIEDUSTELUT JA AJANVARAUKSET:

NETTIAJANVARAUS

Sari Junno. Sat Bani Kaur.

junno.sari@gmail.com

0400539375