Sari Junno - Psyko-, pari- ja perheterapia

Olen ammatilataini psyko-, perhe- ja pariterapeutti (Valviran hyväksymä). Minulta voi varata terapia- ja hoitovastaanottoaikoja sopimuksen mukaan alta löytyvillä yhteystiedoilla. Vastaanottoajat toteutetaan Graalionin tiloissa ja pyrin vastaanottoajat keskittämään lyhennetystä työviikosta johtuen maanantai-päiviin.  Tarjolla ovat myös äänimaljahoidot, ayervediset pää- ja kasvohoidot sekä kehon energiajärjestelmän tasapainotukset. Vedän myös viikoittain kokoontuvaa kundaliinijoogaryhmää (Graalionin naapurissa Steiner-päiväkoti Pajulinnussa), annan yksilöllistä joogaohjausta ja toteutan tilauksesta ryhmäjoogaohjauksia.


Psyko-, pari- ja perheterapia. Terapiassa mieli käsittelee usein tunnelukkoja, ahdistus- ja masennustiloja tai muita elämän kriisejä. Teen terapiaa integroituneesta viitekehyksestä käsin. Terapia perustuu vuorovaikutteiseen dialogiin.

Energia- ja chakrahoidot. Teen energiahoitoja intuitiivisesti ja liitän niihin usein chakrahoidot. Tasapainoinen energiakeho voimistaa fyysistä kehoa. Energiahoidot ovat tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä syvempää ohjausta ja tukea.

Äänimaljahoito. Tiibetiläisessä äänimaljahoidossa hoito perustuu maljojen väreilyyn ja resonanssiin. Hoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänimaljahoidolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja.

Kundaliinijooga. Kundaliinijoogaan voit osallistua ryhmässä tai varata henkilökohtaisen joogaohjausajan. Ota yhteyttä ja varaa aika sinulle sopivaan hoitoon.

Voit varata ajan psykoterapiaan ja muihin palveluihini nettiajanvarauksessa tai laittamalla viestiä sähköpostitse tai puhelimitse.

HINNAT:

  • Energiahoidot: 45 min/40 €
  • Äänimaljahoidot: 45 min/40 €
  • Ayervedinen kasvo- ja päähoito: 45 min/40€
  • Yhdistelmänä ayervedinen kasvo- ja päähoito + äänimaljahoito: 90 min / 85€
  • Terapia: yksilöterapia 60 min/60 €, pari- ja perheterapia 90 min/100 €
  • Yksilöllinen kundaliiniohjaus: neuvotellaan tapauskohtaisesti

Sari Junno

TIEDUSTELUT JA AJANVARAUS:
Sari Junno
junno.sari@gmail.com
0400539375